Akció!

Hecht 3515 elektromos mennyezeti hősugárzó

25.990 Ft 19.990 Ft

Országos szervíz-hálózattal és két év garanciával!

Cikkszám: 3515 Kategória:

Leírás

 

Hecht 3515 elektromos mennyezeti hősugárzó     hechthungarancia

Felfüggesztett elektromos fűtőelem belső és beltéri kültéri használatra. Például fedett fedett teraszok, gólyák tető alatt, és bárhol a tető alá helyezve, hogy ne legyen eső vagy hó. A hőt infravörös sugárzás közvetíti, így a levegőt nem melegítik, hanem a szilárd testek felülete a fűtőkészülék hatótávolságán belül, akárcsak a nap. Ha esténként ültél a teraszon, a nyarat kiterjesztheti az infravörös sugárzóval.

A telepítéshez elegendő a megfelelő kampó vagy szem rögzítése a mennyezethez. A fűtést ezután a lánc végén lévő lökéshorog rögzíti.

A fűtőelem 1500 Wattos halogéncsővel van felszerelve, amely 15-20 m 2 felületet képes felmelegíteni . A tápegység 230 V / 50 Hz.

Ez a termék csak jól szigetelt helyiségekben vagy alkalmi használatra alkalmas.

A hősugárzó túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva. Ha pl. valamilyen okból elzáródnak a szellőzőrácsok és a belső hőmérséklet eléri a beállított biztonsági értéket, a hősugárzó automatikusan kikapcsol. Így előzi meg a gép sérülését és tűz kialakulását. A védelem másik foka a helyzetérzékelő. Ha a hősugárzó valamilyen okból felborulna, automatikusan kikapcsol. Csak akkor kapcsol be újra, ha a helyes pozícióban áll. A gép tehát csak akkor működik, ha egyenes felületen áll. Így nem következhet be, hogy a felborult hősugárzó sérülést okozzon pl. a padlóban, szőnyegben vagy tüzet okozzon.

 

feszültség [V/Hz]

230V/50Hz

teljesítmény [W]

1500

fűthető terület [m2]

15-20

méretei [cm]

42 x 42 x 24

tömeg [kg]

1,7