Akció!

Hecht 3516 elektromos mennyezeti hősugárzó

45.990 Ft 37.990 Ft

Országos szervíz-hálózattal és két év garanciával!

ÁTMENETILEG NEM RENDELHETŐ!

Cikkszám: 3516 Kategória:

Leírás

 

Hecht 3516 elektromos mennyezeti hősugárzó     hechthungarancia

Felfüggesztett elektromos fűtőelem belső és beltéri kültéri használatra. Például fedett fedett teraszok, gólyák tető alatt, és bárhol a tető alá helyezve, hogy ne legyen eső vagy hó. A hőt infravörös sugárzás közvetíti, így a levegőt nem melegítik, hanem a szilárd testek felülete a fűtőkészülék hatótávolságán belül, akárcsak a nap. Ha esténként ültél a teraszon, a nyarat kiterjesztheti az infravörös sugárzóval.

A telepítéshez elegendő a megfelelő kampó vagy szem rögzítése a mennyezethez. A fűtést ezután a lánc végén lévő lökéshorog rögzíti.

A fűtőkészülék két,  2000 W teljesítményű széncsővel van felszerelve, amely 20-25 m 2 felületet képes felmelegíteni . Ez magában foglal egy távirányítót is, amely három 650 / 1350 / 2000 W-os teljesítményfrekvenciát képes beállítani , ezáltal szabályozva a fűtőkészülék tényleges teljesítményét. A fűtés alján LED-es fény van .

Ez a termék csak jól szigetelt helyiségekben vagy alkalmi használatra alkalmas.

A hősugárzó túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva. Ha pl. valamilyen okból elzáródnak a szellőzőrácsok és a belső hőmérséklet eléri a beállított biztonsági értéket, a hősugárzó automatikusan kikapcsol. Így előzi meg a gép sérülését és tűz kialakulását. A védelem másik foka a helyzetérzékelő. Ha a hősugárzó valamilyen okból felborulna, automatikusan kikapcsol. Csak akkor kapcsol be újra, ha a helyes pozícióban áll. A gép tehát csak akkor működik, ha egyenes felületen áll. Így nem következhet be, hogy a felborult hősugárzó sérülést okozzon pl. a padlóban, szőnyegben vagy tüzet okozzon.

 

feszültség [V/Hz]

230 V / 50 Hz

teljesítmény [W]

650 / 1350 / 2000

fűthető terület [m2]

20-25

méretei [cm]

59,5 x 59,5 x 30

tömeg [kg]

2,4